Çocuklar hayallerindeki Bursa’yı çizecek

Nilüfer Belediyesi, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle “Bir Hayaldir Bursa” temalı resim yarışması düzenliyor. Öğrencilerin estetik becerilerini geliştirmeyi ve yeşil kent olgusuna dikkat çekmek amacıyla düzenlenen yarışmada son başvuru tarihi 22 Şubat Perşembe.

19 Ocak 2018 Cuma 18:28
Çocuklar hayallerindeki Bursa’yı çizecek

Nilüfer Belediyesi, hem öğrencileri resim sanatına teşvik edecek hem de çevreye karşı duyarlılıklarına artıracak bir etkinlik daha düzenliyor.  Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “Bir Hayaldir Bursa” temasıyla resim yarışmasına başvurular başladı.  Bursa’daki çarpık kentleşme ve plansız sanayileşmenin, tarih, turizm ve doğaya karşı olumsuz etkileri konusunda çocukları ve gençleri bilinçlendirmek, yeşil kent konusunda farkındalık yaratmak ve estetik becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen yarışmaya, Nilüfer’de yer alan tüm ortaokul öğrencileri katılabiliyor. Kolaj çalışması dışındaki tekniklerin serbest olduğu resim yarışmasına, her bir yarışmacı 35x50 cm boyutlarında en fazla 3 eserle katılabiliyor.

Özgün eserlerin değerlendirmeye alınacağı resim yarışmasında, alıntı olduğu tespit edilen çalışmalar yarışma dışında kalacak. Öğrenciler, www.nilufer.bel.tr adresindeki başvuru katılım formunu doldurup, eserlerini okul idarelerine teslim ederek yarışmaya katılabilecek. Son başvuruların 22 Şubat günü alınacağı yarışmanın seçmeleri 23 Şubat Cuma günü yapılacak.  “Bir Hayaldir Bursa” temalı resim yarışmasının ödül töreni, 1 Mart Perşembe günü Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi’nde gerçekleşecek.

Yarışmada birinci olacak öğrenciye 750 TL, ikinci olacak öğrenciye 500 TL ve üçüncüye de 300 TL para ödülü verilecek. 5 öğrenciye de 150 TL tutarında mansiyon ödülünün verileceği yarışmaya katılacak her öğrenci Başarı Belgesi ile de onurlandırılacak.

NİLÜFER BLD

banner119
Son Güncelleme: 19.01.2018 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108