Başkan Edebali'den Minik Öğrencilere Karne Sürprizi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 1. dönemini tamamlayarak yarıyıl tatiline giren öğrencilere karnelerini verdi.

19 Ocak 2018 Cuma 18:31
Başkan Edebali'den Minik Öğrencilere Karne Sürprizi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Cumhuriyet İlkokulu, YIL-MEK Beyazıt Okul Öncesi Eğitim Sınıfı ve Yıldırım Belediyesi Kreşi öğrencilerinin karne coşkusuna ortak oldu. İlk olarak Cumhuriyet İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra Yıldırım İlçe Kaymakamı Mehmet Aydın, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal, Okul Müdürü İslam Demirel ve öğrencilerin velileri katıldı. Suriyeli öğrencilerin de eğitim gördüğü sınıfta miniklerin karnelerini veren Başkan Edebali, kendileriyle yakından ilgilendi. Türkiye’nin en büyük ihtiyacının nitelikli eğitim almış nesiller olduğunu vurgulayan Başkan Edebali, “Toplumumuzun kalkınmasında nitelikli eğitim almış nesiller yetiştirmenin en önemli aşama olduğunu biliyoruz. Bu kapsamda yerel yönetim olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi bir eğitim almasını, eğitim yaşantısının yanında sosyal-kültürel etkinliklere katılmasını ve en az bir spor branşıyla ilgilenmesini önemsiyor ve onları destekliyoruz. İlçemizde 190 okulda 150 bine yakın öğrencimizin en iyi hizmeti alması için okullarımızda fiziki iyileştirmeler yapıyoruz. Çocuklarımız için şehrimizde kültür gezileri, tiyatrolar ve birçok etkinlik düzenliyoruz. Spor okullarımızda yavrularımızın sağlıklı yetişmesi için yaz-kış demeden hizmet veriyoruz. Yavrularımızın milli ve manevi değerleri özümsemiş, tam donanımlı bireyler olarak yetişmesi için hiç bir fedakârlıktan kaçınmıyoruz” dedi.

ÇOCUK TİYATROLARI FESTİVALİ MÜJDESİ

Karne sevincini daha da artırmak için Yıldırım Çocuk Tiyatroları Festivali düzenlediklerini hatırlatan Başkan Edebali, “Karne heyecanı yaşayan çocuklarımızın tatillerini en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak için 22-27 Ocak tarihleri arasında ücretsiz tiyatro oyunları düzenliyoruz. Barış Manço Kültür Merkezi’nden temin edilecek davetiyelerle yavrularımız eğlenceli oyunlar seyretme imkanı bulacak. Okulda bilgiler edinerek kendini geliştiren yavrularımız hak ettikleri tatil günlerini sosyalleşerek ve spor yaparak değerlendirmeli” diye konuştu. Başkan Edebali, velilere de seslenerek, “Çocuklarımız yorucu bir süreci tamamladılar. Bu süreçte özellikle notları iyi olmayan öğrencilerimizin aileleri daha anlayışlı olmalı. Çocuklarımıza kızmak yerine bu sorunun kaynağını bularak çözüm üretmeye çalışılmalı. Tüm öğrencilerimizi ve tüm öğretmenlerimizi kutluyor, iyi bir tatil ve başarıyla dolu ikinci dönem diliyorum” ifadelerini kullandı.

ZEYNEP’İN İLK KARNE HEYECANI

Başkan İsmail Hakkı Edebali, okul ziyaretinin ardından Beyazıt Mahallesi YIL-MEK Okul Öncesi Eğitim Sınıfı’nda eğitim gören miniklerle bir araya gelerek Yıldırım tatile giren öğrencilerin mutluluğuna eşlik etti. Öğrencilere Gelişim Belgelerini veren Başkan Edebali miniklerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Öte yandan Başkan İsmail Hakkı Edebali Yıldırım Belediyesi Kreşi’nde de minik öğrencilerin karne heyecanını paylaştı. Eşi Şükran Edebali ile minikleri ziyaret eden Başkan Edebali, kızları Zeynep Edebali’nin ilk karne sevincine de ortak oldu.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108