Bursa'da Tuvaletini Yaparken Uçurumdan Düşerek Öldü!

Bursa'da meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, tuvalet ihtiyacını gidermek isterken 20 metrelik uçurumdan düşen ve ağır yaralanan şahıs hayatını kaybetti.

28 Ocak 2019 Pazartesi 11:36
Bursa'da Tuvaletini Yaparken Uçurumdan Düşerek Öldü!

Bursa'da Nilüfer ilçesine bağlı Çalı Mahallesi Atlas Köyü mevkiisinde yaşanan olayda, arkadaşlarıyla birlikte eğlendiği sırada tuvalet ihtiyacını gidermek için arkadaşlarının yanından ayrılarak bölgedeki çeşmenin arka kısmına giden 58 yaşındaki F.T. isimli şahıs tuvalet ihtiyacını gidermek isterken 20 metrelik uçurumdan dere yatağına düştü.

58 yaşındaki şahsın sesini duya arkadaşları olayı 112 Acil Sağlık ve Polis ekiplerine bildirdiler. Kısa sürede olay yerine gelen polis, sağlık, AFAD, NAK ve itfaiye ekipleri, 20 metrelik uçurumdan dere yatağına düşen şahsın hayatını kaybettiğini belirlediler.

Tuvalatini yapmak isterken 20 metrelik uçurumdan dere yatağına düşerek hayatını kaybeden 58 yaşındaki F.T.'nin cansız bedeni ekipler tarafından yukarıya çıkartılırken, polis olayla ilgili olarak tahkikat başlattı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108