Bursa'da Çiftlikte Bıçaklı Dehşet! 1 Ölü 1 Yaralı

Bursa İnegöl'de bir çiftlikte meydana geldiği öğrenilen olayda, çıkan kavgada çiftlik sahibi şahıs bıçakla yaralanarak hayatını kaybederken 1 kişide yaralandı.

28 Ocak 2019 Pazartesi 11:58
Bursa'da Çiftlikte Bıçaklı Dehşet! 1 Ölü 1 Yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan bir çiftlikte yaşanan olayda çıkan kavgada çiftlik sahibi Ö.S. ve çiftliğe küçük baş hayvan getirdiği öğrenilen R.A. arasında yer tartışması sebebiyle çıktığı öğrenilen kavgada şahıslar bıçaklarına sarıldılar.

Çıkan tartışma sonrasında bıçaklarına sarılan şahıslar arasında çıkan kavgada çiftlik sahibi Ö.S. olay yerinde hayatını kaybederken, çiftliğe küçük baş hayvan getiren R.A. ise yaralandı. Olay sonrasında olay yerine çok sayıda Jandarma ve sağlık ekibi sevk edilirken, kavgada yaralanan R.A. sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahelesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne oradan da Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Jandarma Ekipleri olay yerive çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldılar.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldığı öğrenildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108