Ortaca’da 58. Kütüphane Haftası kutlandı

Muğla Ortaca’da 58’inci Kütüphane Haftası, Atatürk Çocuk ve Halk Kütüphanesinde düzenlenen programla kutlandı.

29 Mart 2022 Salı 13:05
Ortaca’da 58. Kütüphane Haftası kutlandı

Muğla Ortaca’da 58’inci Kütüphane Haftası, Atatürk Çocuk ve Halk Kütüphanesinde düzenlenen programla kutlandı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kütüphane sorumlusu Nuran Gökçe’nin günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasıyla devam etti. 1964 yılından bu yana, Mart ayının son Pazartesi günü başlayan ve bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerle tüm yurtta “Kütüphane Haftası” olarak kutlanan hafta dolayısıyla ilçe Kaymakamı Meral Uçar, Kaymakam Adayı Şule Demirtaş ile birlikte Atatürk Çocuk ve Halk Kütüphanesinde düzenlenen programa katıldı. Uçar, kitap sergisini gezdi.

Kaymakam Uçar, kütüphaneden en çok kitap okuyan kişilere hediye takdim ederek “Geleceğimizde çocuklarımıza daha güzel bir dünya bırakabilmek için okuma bilincini aşılamak, gençlerimizi ve çocuklarımızı okumaya, öğrenmeye, edebiyata ve şiire teşvik etmemiz gerekmektedir. Geleceğimiz kitap okuyan çocuklarımızla her zaman daha aydın olacaktır. Bu nedenle her zaman kitap okumaya çalışmalı geleceğimiz olan çocuklarımıza örnek olmalıyız” dedi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108