Yıldıztepe Projesinde Çalışmalara Hız Verildi

Mudanya Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla yapımına başladığı Mudanya ve Bursa’ya değer katacak olan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi’nin yol çalışmaları bakanlık onayının ardından başladı.

02 Haziran 2017 Cuma 14:51
Yıldıztepe Projesinde Çalışmalara Hız Verildi

Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’nın vizyonunu değiştirecek olan projelerin başında gelen Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi’nin yol çalışmaları bakanlık onayının ardından başladı.

Sondaj çalışmasının ardından başlayan yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı.

Jeolojik sondaj çalışmaları ile ilgili raporun Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığını ifade eden Türkyılmaz, “Alınan onay ile yol yapım çalışmalarına kendi araç ve personelimiz ile başladık. Toplamda 500 metre uzunluğunda olacak olan yolumuzun yarmaalanı olan 300 metrelik kısmında çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Tamamlandığında 17 metre genişliğinde olacak olan yol yapım çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

Statik hesaplamaların yapılarak projenin detaylarının da netleştirilerek son halini alacağını belirten Türkyılmaz, “Hemşehrilerimizin ve sivil toplum örgütlerimizin görüşlerini alarak geliştirdiğimiz Yıldıztepe projemizitamamlamak için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz” dedi.

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108