Türkyılmaz Buski'yi göreve davet etti

Mudanya’da fabrika bölgesinde bulunan ve denize bağlanan dere içine atılan çöplerin temizlenmemesine tepki gösteren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, BUSKİ yetkililerini göreve davet etti.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 21:07
Türkyılmaz Buski'yi göreve davet etti

İnsan sağlığını tehdit eden görüntünün ortadan kaldırılmasını isteyen Türkyılmaz, gerekli temizlik çalışmasının bir an önce yapılması konusunda BUSKİ’ye çağrı yaptı.

Mudanya’da fabrika lojmanlarının yer aldığı bölgede bulunan ve denize bağlanan dereden su yerine pislik aktığını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz “ Suların çekilmesiyle birlikte çöp yığınlarının oluştuğu dere, hastalıklara davetiye çıkarıyor, etrafa kötü koku yayıyor. BUSKİ yetkililerini Mudanya’da görevini yapmaya davet ediyorum” dedi.

Derenin bu görüntüsünün Mudanya’ya yakışmadığını belirten Türkyılmaz, “Bu konuda derelerin ıslah ve temizliğinden sorumlu olan BUSKİ’yi göreve davet ediyoruz. Dere pislikten geçilmiyor. Çöp yığınağı ve hastalık yatağı haline gelen derenin suyunun denize akması, denize giren insanlarda bulaşıcı hastalıklara yakalanma riskini de artırıyor” dedi.

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108