Türkiye Şampiyonu'ndan Başkan Türkyılmaz'a Ziyaret

Türkiye Okul Sporları Faaliyet programı kapsamında düzenlenen Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Ceyda Şaffak, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

02 Haziran 2017 Cuma 14:18
Türkiye Şampiyonu'ndan Başkan Türkyılmaz'a Ziyaret

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 26-28 Mayıs tarihleri arasında Okul Sporları Faaliyet programı kapsamında düzenlenen Taekwondo Türkiye Birinciliği Yıldız Kızlar kategorisi 44 kiloda Türkiye Şampiyonu olan İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu öğrencisi Ceyda Şaffak Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret etti.

Taekwondo antrenörü Erdal Temel ile babası Recep Şaffak’ın da katılım gösterdiği ziyarette başkan Türkyılmaz’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Ceyda, yeni turnuvalarda da başarılarını devam ettirmek istediğini belirtti.

Temmuz ayında Konya’da düzenlenecek kulüpler Türkiye Şampiyonası’na katılacağını da ifade eden Şaffak, Mudanya’yı ve Türkiye’ye Dünya Şampiyonası’nda temsil etmek istediğini dile getirdi.  Antrenör Erdal Temel ise, Ceyda’dan beklentileri olduğunu dile getirerek, başarılarının artarak devam edeceğine inandıklarını söyledi.

MUDANYA SPORDA DA ADINI DUYURUYOR

Ceyda’nın elde ettiği başarı ile gururlandıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bir Mudanyalı olarak çok mutlu olduk. Başarılı sporcularımıza elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yetenekli sporcuların aldıkları bu tür başarılar ile Mudanya’nın sporda da adını duyurduğunu belirten Türkyılmaz, “Elde ettiğiniz ve edeceğiniz başarılar ile bizlerde bu mutlulukları daha çok yaşayacağız. Sizlere de elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Ceyda kızımızı, ailesini ve antrenörlerini yürekten kutluyorum. Konya’da düzenlenecek şampiyonada da gerekli desteği vereceğiz.  Kızımıza şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108