Mudanya'da uyuşturucu tacirlerine operasyon

Bursa'da uyuşturucu tacirleri evlerine yapılan baskında gözaltına alındı.

01 Ocak 2022 Cumartesi 12:19
Mudanya'da uyuşturucu tacirlerine operasyon

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Mudanya Emniyeti Narkotik Büro ekipleri yaptıkları takip sonunda 2 kişinin ikametlerine operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramada, Ö.D.'nin üzerinden 0,61 gram esrar, Y.T.Ş.'nin üzerinde ise 4,72 gram esrar ele geçirildi. Evde yapılan aramada ise 1 hassas terazi, poşet içerisinde 54,10 gram esrar ve 23 parça satışa hazır halde 20,37 gram esrar bulundu.

Gözaltına alınan iki kişi, uyuşturucu kullanmak ve ticaretini yapmak suçundan işlem yapılırken, adliyeye sevk edildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108