Mudanya Belediyesi'nden Miniklere Malzeme Desteği

Spora ve sporcuya verdiği destekleri her geçen gün artıran Mudanya Belediyesi, Mudanyaspor Futbol Okulu’na devam eden sporculara malzeme desteği sağladı.

05 Temmuz 2017 Çarşamba 17:17
Mudanya Belediyesi'nden Miniklere Malzeme Desteği

Sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren, sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit görevler üstlenen ve Nisan ayında düzenlenen tören ile minik sporculara kapılarını açan “Mudanyaspor Futbol Okulu”na Mudanya Belediyesi tarafından malzeme desteği verildi. Başkanlık makamında düzenlenen malzeme teslim törenine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanyaspor Kulüp Başkanı Hikmet İlhan ve kulüp yöneticilerinin yanı sıra Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Akif Altıncan, antrenörler Vahap Çetiner, Naci Bozlak, Cemal Kaya ve sporcular katıldı. Çanta, tişört, şort ve tozluktan oluşan malzemeler sporculara teslim edildi.

“DESTEĞEMİZ HER ZAMAN SÜRECEK”

Geleceğin futbolcularına hem eğitim ve öğretim hayatlarında hem de yeşil sahalarda başarılar dileyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, spora ve sporcuya verecekleri desteklerin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.Sporculara her zaman ahlaklı ve disiplinli olmaları konusunda da tavsiyelerde bulunan Türkyılmaz, “Her şeyden de önemlisi eğitiminizi asla ihmal etmeyin. Aranızdan ileride kendisiyle övüneceğimiz futbolcuların çıkacağına inanıyorum. Verdiğimiz her destek yaptığımız her katkı helal olsun. Hepsine başarılar diliyorum. Emek veren ailelerimize ve hocalarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞARILI SPORCULAR ALT YAPIYA

8-13 yaş arasında yüzün üzerinde minik sporcuyla çalışmaların devam ettiğini belirten MudanyasporBaşkanı Hikmet İlhan, verilen destekten dolayı başkan Türkyılmaz ve emeği geçenlere teşekkür etti. Haftada üç gün boyunca çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten İlhan, “"Amacımız, çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, spor yapıp sağlıklı büyümelerine ve gelişmelerine katkı koymaktır. Başarılı ve yetenekli olan sporcularımız antrenörlerimiz koordinesinde başta kulübümüz olmak üzere diğer kulüplerin alt yapı takımlarına gönderilecek ve buralarda eğitim almaya devam edecekler” dedi.

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108