Misket Parkı Yenileniyor

İlçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmalara her gün bir yenisini ekleyen Mudanya Belediyesi, ilçedeki çocuk parkları, spor ve ortak alanların yenileme çalışmalarını da hızla sürdürüyor.

25 Temmuz 2017 Salı 00:40
Misket Parkı Yenileniyor

Mudanya Belediyesi ilçe genelindeki park ve yeşil alanlarda başlattığı yenileme çalışmaları kapsamında ilçenin en işlek mahallelerinden biri olan Yeni Mahalle’deki Misket Parkı’nı baştan aşağıya yenileniyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından toplamda 1. 500 m2’lik alanda gerçekleşen çalışmalar kapsamında yeni çocuk oyun grupları, aydınlatma, oturma grupları ve çevre düzenlemesi ile Misket Parkı yenilenen yüzüyle mahalle sakinlerine hizmet verecek. Şev taşları ile kademeli olarak yeşil alanların oluşturulduğu park alanında, özel tasarımlı harpuşta dış cephe duvar kaplaması yapılarak misket parkına yeni bir çehre kazandırılacak.

TÜRKYILMAZ, “EN İYİ HİZMETİ VERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Göreve geldikleri günden itibaren ilçedeki mevcut yeşil alanları halkın kullanımına yakışır hale getirmek için çalıştıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “ Yeni Mahalle’de bulunan Misket Parkı’mız yenilendikten sonra mahallemize ayrı bir hava katacaktır. Mahalle sakinlerimizin ve çocuklarımızın rahatça ve güvenli bir şekilde zaman geçireceği alanlarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Mudanya’nın geçmişte hor kullandığını ve yeteri kadar yeşil alan bırakılmadığını belirten Türkyılmaz, “İlçemizde boş bulduğumuz her kamusal alanı park ve yeşil alan olarak değerlendirme çabası içerisindeyiz. Ayrıca mevcut alanları da elden geçirerek hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet verir hale getirmeye çalışıyoruz. Belediye olarak bizler en iyi hizmeti sunmakla görevliyiz ancak vatandaşlarımız da park ve yeşil alan gibi kamuya açık bölgeleri koruyarak ve temiz tutarak bizlere destek olabilirler” dedi.

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108