MAK Ekibi Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi

“2017 Saha ve MasabaşıTatbikatı”nı başarı ile tamamlayan Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, katılım ve teşekkür belgelerini Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a takdim etti.

14 Temmuz 2017 Cuma 09:44
MAK Ekibi Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi

Bursa Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün 23-24 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlediği “2017 Saha ve MasabaşıTatbikatı”na katılan Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (MAK), tatbikatı başarılı ile tamamlayarak katılım ve teşekkür belgelerini Vali Yardımcısı İbrahim Avcı’nın elinden aldı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret ederek katkılarından dolayı Türkyılmaz’a teşekkür eden MAK ekibi, aldıkları belgeleri Türkyılmaz’a takdim ettiler.  Gerçekleşen tatbikatlar hakkında Türkyılmaz’a bilgiler veren MAK ekip lideri Hakan Karabunar, yaz aylarında denizlerde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında da Türkyılmaz’ı bilgilendirdi. MAK ekibi katıldığı tatbikatta “Enkazdan ve kuyudan yaralı çıkarma”, “Meyilli arazide ve yüksekten sedye ile yaralı tahliyesi” gibi konuları işledi.

“MAK EKİBİMİZ ÖRNEK OLUYOR”

Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma ekibinin bu güne kadar yaptığı başarılı çalışmaların örnek teşkil ettiğini söyleyen Başkan Hayri Türkyılmaz, “MAK ekibimiz yaz ayları boyunca sorumlu olduğu sahil şeridinde gün doğumu ve gün batımı arasında önleyici görev yapıyor” dedi. Denizlerin yanı sıra olası doğal afetlerde de MAK ekibinin göreve hazır olduğuna dikkat çeken Türkyılmaz, “MAK ekibimiz denizlerin yanı sıra karada da görevlerine devam ederken, katıldıkları tatbikatlar ile de bilgilerini tazeliyorlar” dedi. MAK ekibini yaptığı özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Türkyılmaz, desteklerinin de her zaman süreceğini sözlerine ekledi.

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108