Emirler Yenicesi Kadınlardan Türkyılmaz'a Ziyaret

Emirler Yenicesi Mahallesi kadınları Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Mahallelerine ait taleplerini aktaran kadınlar, isteklerinin gerçekleşmesi noktasında Türkyılmaz’dan söz aldılar.

11 Ağustos 2017 Cuma 09:41
Emirler Yenicesi Kadınlardan Türkyılmaz'a Ziyaret

Emirler Yenicesi Mahallesi kadınlarını makamında ağırlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kadınların taleplerini ve önerilerini dinledi.  CHP İlçe Başkanı Ergül Batman’ın da hazır bulunduğu ziyarette mahallelerinde yaşadıkları sıkıntıları Türkyılmaz’a aktaran kadınlar çözüm bulunması konusunda taleplerini dile getirdiler. Belediyeye ait arazilerde ekim işleri yapan kadınlar arazilerin ellerinden alınacağının mahallede konuşulduğunu ifade ettiler.  Türkyılmaz’dan konu hakkında bilgi isteyen mahalleli kadınlar mağdur duruma düşmek istemediklerini dile getirerek, Türkyılmaz’a verdikleri hizmetlerden dolayı da teşekkür ettiler.

“EKİP BİÇMEYE DEVAM EDECEKSİNİZ”

Kadınlara gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Türkyılmaz, arazilerde kadınların ekim işlerine devam edeceğini ifade ederek, “Sizlere verdiğimiz sözlerimiz var. Hiç kimsenin hakkını yedirmeyiz. Sizler o tarlalarda ekip biçmeye, aile bütçelerinize katkı vermeye devam edeceksiniz” dedi. Mahallenin tamamında asfalt ve parke çalışmalarının gerçekleştiğini de belirten Türkyılmaz, “Çocuk oyun parkı ve spor aletlerini de kısa zaman içerisinde mahallemize kazandıracağız. Muhtarlık binası ve köy konağı onarım çalışmalarına da bu ay içerisinde başlayacağız” ifadelerini kullandı. Türkyılmaz mahalleli kadınlardan gelen Çanakkale ve Konyagezileri taleplerini de en kısa zamanda yerine getireceklerini sözlerine eklerken, ziyaret sonunda kadınlara Türk Bayrağı hediye etti.

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108