Bursa Mudanya'da Bisiklet Çalan Çete Çökertildi

Bursa Mudanya'da polis ekiplerinin bisiklet hırsızlığı iddaasıyla takibe aldıkları zanlının depolarında yapılan incelemelerde 52 adet çalıntı bisiklet çıktı.

03 Ekim 2018 Çarşamba 20:34
Bursa Mudanya'da Bisiklet Çalan Çete Çökertildi

Bursa'nın Mudanya ilçesinde aldıkları bir ihbarı değerilendiren Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alınan şahıs bisiklet çalarken yakalandı. Bisiklet çalarken yakalanan şahsın belirtmiş olduğu yerlerde yapılan incelemelerde toplam da 52 adet bisiklet bulundu. Bisikletleri depolayarak sattığı iddaa edilen şahsın bisikletleri Yalova ve İstanbul'dan getirerek depoladığı ve buradan sattığı konusunda açılan soruşturma devam ederken, ele geçirilen bisikletleri son model ve piyasa değerlerinin yüksek olduğu belirtildi.

Bsiikletleri çalan şahıssa çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108