Başkan TÜRKYILMAZ İlk İftarı Vatandaşlarla Yaptı

Her fırsatta ilçe halkıyla birlikte olan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Ramazan ayının ilk iftarını vatandaşlarla birlikte Mudanya Belediyesi tarafından açılan iftar çadırında yaptı.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 16:32
Başkan TÜRKYILMAZ İlk İftarı Vatandaşlarla Yaptı

Mudanya Mütareke Meydanı’nda kurulan iftar çadırında ilk iftarı vatandaşlarla birlikte yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilk iftar akşamında yemekleri kendi dağıttı.

Mudanyalıların yoğun ilgi gösterdiği, Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy, Erkan Altıntaş ile belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin eşlik ettiği ilk iftar yemeği öncesi vatandaşlarla sohbet eden Türkyılmaz, Ramazan ayının huzur, dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini diledi.

Mudanya ve Güzelyalı Mahallesi’nde iki adet iftar çadırı kurduklarını ifade eden Türkyılmaz, “Mudanya’da ramazan akşamlarına farklı bir anlam ve güzellik katmak üzere halkımızla bir araya gelerek bu ayın ruhunu birlikte yaşayacağız.

Mudanya ve Güzelyalı dışında Tirilyeve diğer mahallelerimizde de halkımızla iftar yemeklerinde bir araya geleceğiz” dedi.

Düzenleyecekleri etkinliklerle Ramazan Ayı’nı en güzel şekilde yaşayacaklarını da belirten Türkyılmaz, tüm hemşehrilerininRamazan Ay’ını da tebrik etti.

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108