Başkan Türkyılmaz Hemşehrilerini Dinledi

Mudanya Belediyesi tarafından yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çalışmalar hakkında talep ve önerileri dinleyerek vatandaşlarla sohbet etti.

31 Temmuz 2017 Pazartesi 09:10
Başkan Türkyılmaz Hemşehrilerini Dinledi

İlçe genelinde devam eden park, yeşil alan ve halı saha çalışmalarını yerlerinde inceleyerek vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya için önemli hizmetlerin altına imza attıklarını belirtti. Siteler Mahallesi’nde yeni yapılan çocuk parkları ile çalışmaları devam eden halı saha ve yeşil alan çalışmalarını yerinde inceleyen Türkyılmaz, Bursa asfaltı lambalar mevkiinde çiçeklendirme çalışmaları başlayacak olan yeni yaşam ve dinlenme alanını gezdi.

“ÖNERİLERİ YERİNDE DİNLİYORUZ”

Mudanya’ya ve Mudanyalılara hak ettiği değeri vermek için çalışmaların aralıksız olarak sürdüğünü dile getiren başkan Türkyılmaz, insan odaklı hizmet üretmenin gayreti içerisinde olduklarının altını çizdi.  Siteler Mahallesi’nde devam eden halı saha ve yeşil alan çalışmaları sırasında vatandaşlarla sohbet eden Türkyılmaz, gerçekleşen hizmetler konusunda önerileri de dinledi.

Proje demokrasisini her hizmetlerinde hayata geçirdiklerine vurgu yapan Türkyılmaz, “Hemşehrilerimizin önerilerini dikkate alarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız ile çocuklarımıza ve hemşehrilerimize daha sağlıklı alanlar oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108