Turgutlu’da Posta Güvercini Yetiştiriciler Derneği açıldı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ’Turgutlu Posta Güvercini Yetiştiriciler Derneği’ açıldı.

27 Mart 2022 Pazar 16:58
Turgutlu’da Posta Güvercini Yetiştiriciler Derneği açıldı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ’Turgutlu Posta Güvercini Yetiştiriciler Derneği’ açıldı.

Turgutlu’nun Subaşı Mahallesi Bahadır Sokakta ’Turgutlu Posta Güvercini Yetiştiriciler Derneği’ açılışı gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu dernek açılışına çevre il ve ilçelerden posta güvercini derneklerinin başkanları da katıldı.

Subaşı Camii müezzini Gökhan Yaşar’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yaptırdığı duayla açılışı gerçekleştirilen derneğin Başkanı Engin Çağlar yaptığı açılış konuşmasında tüm katılımcılara kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Turgutlu Posta Güvercini Yetiştiriciler Derneği Başkanı Engin Çağlar açılışa katılan dernek başkanları ve derneğin açılışında katkısı bulunanlara plaket takdim etti. Dernek açılışı katılımcılara yemek verilmesiyle sona erdi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108