Yunusemre’de minikler kütüphane ile tanıştı

Yunusemre Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde eğitim gören 3-6 yaş arası minikler, Kütüphane Haftasında ilçedeki kütüphaneleri gezerek kitaplar ile tanıştı.

31 Mart 2022 Perşembe 12:17
Yunusemre’de minikler kütüphane ile tanıştı

Yunusemre Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde eğitim gören 3-6 yaş arası minikler, Kütüphane Haftasında ilçedeki kütüphaneleri gezerek kitaplar ile tanıştı.

Sosyal belediyecilik faaliyetleri ilçede yaşayan vatandaşlarının yanında olmayı önceleyen Yunusemre Belediyesi, 28 Mart- 3 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftasında minikleri unutmadı. Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde eğitim gören 3-6 yaş arasındaki çocukları kütüphane ile buluşturdu. Etkinliğe Yunusemre Belediyesi Barbaros Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi, Muradiye Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ile Güzelyurt Çocuk ve Kültür Sanat Merkezinden yaklaşık yüz öğrenci katıldı. İlk kez kütüphane gören miniklerin sevinci görülmeye değerdi. Amaçlarının okuyan nesiller yetiştirmek olduğunu belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çocukların kitap ile erken buluşmasını önemsediklerini söyledi. Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Kütüphane Haftası dolayısıyla düzenlediğimiz etkinliğimizde 3-6 yaş arası yaklaşık yüz çocuğumuz hayatlarında ilk kez kütüphane ile tanıştı. Onların heyecanı ve mutluluğuna paha biçilemez. İnşallah ülkemizin geleceği olan miniklerimizin hayatında kitabın ve okumanın yeri ayrı olacak” diye konuştu.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108