'Müslüm' Filmi 3 Günde 600 Bin İzleyiciye Ulaştı!

Can Ulkay ve Hakan Kırvavaç'ın yönetmenliğini üstlendiği Müslüm Gürses'in hayatını anlatan 'Müslüm' adlı vizyona giren film 3 günde 600 bin 141 izleyiciye ulaştı.

30 Ekim 2018 Salı 12:57
'Müslüm' Filmi 3 Günde 600 Bin İzleyiciye Ulaştı!

Box Office'den edinilen bilgilere göre Müslüm Gürses'in hayatını anlatan filmin haftasonu elde ettiği kazanç 8 milyon 683 bin lira olurken izleyici sayısı 600 bin 141 kişiye ulaştı. 

Senaryosunu Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi'nin yazdığı filmde görüntü yönetmenliğini Martin Szecsanov, kurgusunu ise Mustafa Presheva üstlendi. Filmde çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci'nin oyunculuğu dikkat çekerken filmde Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Turgut Tuncalp ve Caner Kurtaran rol aldı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108