İstanbul'da Oto Galeri'ye Silahlı Saldırı!

İstanbul Florya'da oto galeriye motosikletli saldırganlar kurşun yağdırdı. Kameralara yansıyan görüntülerde bir kişi ayağından yaralanırken polis her yerde motosikletli saldırganları arıyor.

30 Ekim 2018 Salı 14:18
İstanbul'da Oto Galeri'ye Silahlı Saldırı!

Alınan bilgilere göre olay Şenlikköy'de bir oto galerinin önünde meydana geldi. Oto galerinin önünde duran motosikletli iki şahış bir süre bekledikten sonra biri belinden çıkardığı silahla oto galeriye kurşun yağmuruna tuttu. Saldırıdan sonra motosikletle olay yerinden uzaklaşan şahısları bulabilmek için polis çalışma başlattı. Yaşanan olayda oto galeride çalışan K.T.A. hafif yaralanırken iş yeri çalışanları hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108