Deniz Akkaya'ya Bursa'da Sözlü Taciz

Eski manken Deniz Akkaya kızıyla birlikte Bursa İznik ilçesinde tatil yaptığı otelde bir tatilcinin sözlü tacizine uğradı.

27 Ağustos 2018 Pazartesi 18:12
Deniz Akkaya'ya Bursa'da Sözlü Taciz

Önceki gün yaşanan olayda kızıyla birlikte Bursa'nın İznik ilçesinde konakladığı otelde başka bir otel müşterisinin fotoğraf çekme isteğini uygun zaman olmadığı gerekçesiyle reddetti.

Resim çekinme isteği reddedilen tatilci Deniz Akkaya'ya "Sen de çok yaşlanmışsın. Yaş kaçtı? 60 sanırım" diyerek sözlü tacizde bulundu.

Aldığı sözlü taciz karşısında şaşıran Deniz Akkaya "Kadınlar, bu ülkede yanında erkek olmasa da sahipsiz değildir" dedi.

banner119
Son Güncelleme: 27.08.2018 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108