Ahmet Kural Bakışı Kısa Sürdü! Sıla Ahmet Kural Tarafından Darp Edildi!

Birlikte olduğu oyuncu Ahmet Kural'ın şiddetine maruz kalan Sıla Gençoğlu şikayetçi oldu. Bunun üzerine Ahmet Kural İstanbul Adalet Sarayı, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddet Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı İlkay Ağır tarafından 'Şüpheli' olarak ifadeye çağırıldı.

02 Kasım 2018 Cuma 22:35
Ahmet Kural Bakışı Kısa Sürdü! Sıla Ahmet Kural Tarafından Darp Edildi!

Ünlü şarkıcı Sıla sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü için dün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek şikayetçi olmuştu. Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü ileri süren Sıla 3 ay koruma kararı aldırmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddet Bürosu Savcılığı tarafından başlatılan soruşturmada oyuncu Ahmet Kural ifadeye çağrıldı. Bunun üzerine Ahmet Kural'ın pazartesi günü Çağlayan'daki Adalet Sarayı'na gelerek soruşturma savcısına ifade vermesi bekleniyor. 

Sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini öne süren Sıla Gençoğlu soruşturmasında olaya şahitlik eden Sıla Gençoğlu'nun şoförünün de arasında olduğu 2'si kadın 3 kişinin ifadesini alıyor. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108