Bursa Mudanya'da Deniz Manzaralı Villaya Uyuşturucu Baskını!

Bursa Narkotik Polisi ihbar üzerine Mudanya'da bulunan deniz manzaralı eve koçbaşlarıyla baskın yaptı. Evden tomar tomar para çıktı.

02 Kasım 2018 Cuma 22:54
Bursa Mudanya'da Deniz Manzaralı Villaya Uyuşturucu Baskını!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü operasyon gerçekleştirdi.

Çok sayıda polisin ve özel harekatın da katıldığı eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 28 kişi gözaltına alındı.

Operasyonda Mudanya'da lüks bir villaya baskın yapılırken, villada diğer adreslerde aranan şahıslar da dahil toplam 9 kişi yakalandı . Şahısların lüks arabalarında da arama yapıldı. Villada yakalanan şahısların üzerilerinden tomar tomar para çıktı. 

Narkotik köpeği Rona'nın da operasyona katılmasıyla toplamda 850 gram metamfetamin, 90 gram esrar, satışa hazır halde paketlenmiş bonzai, bir miktar uyuşturucu hap, 1 ruhsatsız tabanca ve bu tabanca ait çok sayıda fişek, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 38 bin Türk lirası ile bir miktar döviz ve uyuşturucu madde naklinde kullanıldığı tahmin edilen lüks bir araç ele geçirildi. 

Gözaltına alınan 28 şahıs ilk ifadelerini vermek üzere Narkotik Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Buradaki işlemlerin ardından şahıslar adli makamlara sevk edilecek. 

banner119
Son Güncelleme: 03.11.2018 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108