Müzik akademisi kursiyerlerinin tiyatro heyecanı

Çocuklar için tiyatro seferberliği başlatarak Adile Naşit Tiyatrosu’nu miniklerin ikinci evi haline getiren Yıldırım Belediyesi’nde Müzik Akademisi kursiyerleri aldıkları tiyatro eğitimiyle yeteneklerini sergiliyor.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 18:13
Müzik akademisi kursiyerlerinin tiyatro heyecanı

Tiyatro oyunlarıyla çocukları her pazar bir araya getiren Yıldırım Belediyesi, miniklere tiyatro eğitimi de vererek geleceğin sanatçılarını yetiştiriyor.

İlçede yaşayan herkesi sosyal yaşamın içine katmayı hedefleyen Yıldırım Belediyesi, Müzik Akademisi ile önemli çalışmalara imza atıyor.

Sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdiği projelerle farkındalık oluşturan Yıldırım Belediyesi’nin bünyesinde hizmet veren Müzik Akademisi’nde tiyatro eğitimi gören minikler hünerlerini sergiledi.

Adile Naşit Tiyatrosu’nda sahnelenen ve görgü kuralları temalı 5 farklı hikayenin anlatıldığı oyunda Müzik Akademisi’nde tiyatro kursu alan çocuklar aileleri, eğitmenler ve Yıldırımlılar’dan tam puan aldılar.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108