Sağlık çalışanları için hatıra ormanı oluşturuldu

Kırklareli’nde salgınla mücadelede hayatını kaybeden sağlık çalışanları için hatıra ormanı oluşturuldu.

30 Mart 2022 Çarşamba 15:38
Sağlık çalışanları için hatıra ormanı oluşturuldu

Kırklareli’nde salgınla mücadelede hayatını kaybeden sağlık çalışanları için hatıra ormanı oluşturuldu.

Korona virüs ile mücadelede hayatını kaybeden sağlık çalışanları için Orman İşletme Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğünce hatıra ormanı oluşturuldu. Erikler köyü yakınlarında oluşturulan hatıra ormanına sağlık çalışanları 400 adet fidan dikti.

İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit oluşturulan hatıra ormanıyla pandemi döneminde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını andıklarını belirterek, “Bizim için manidar bir etkinlik. Pandemi döneminde hayatını kaybeden sağlık ordusunda çalışan arkadaşlarımızı anıyoruz diktiğimiz ağaçla. Pandemi döneminde gayret gösteren tüm çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108