Tarihte İlk! O Şirketin Değeri Tam 1 Trilyon Dolar

Dünya tarihinde bir ilk gerçekleşti. Bir şirketin piyasa değeri tam olarak 1 Trilyon Dolara ulaştı. Hemen hemen herkezin tahmin edeceği gibi 1 Trilyon Dolar piyasa değerine ulaşan şirket Apple.

02 Ağustos 2018 Perşembe 20:56
Tarihte İlk! O Şirketin Değeri Tam 1 Trilyon Dolar

Dünyanın en değerli şirketi olan Apple'ın salı günü açıklanan bilançosuna göre ünlü teknoloji devi 2018 nisan haziran döneminde geçen yıla göre yüzde 17,3 artarak, 53,26 milyar dolara, net karı ise yüzde 32,1 yükselerek 11,52 milyar dolara kadar ulaştı.

New York borsanında dünü 201,50 dolardan kapatan Apple'ın hisseleri bugün yüzde 2,75 artışla TSİ 18.49'da 207,05 dolara kadar yükseldi.

banner119
Anahtar Kelimeler:
AppleApple Piayasa Değeri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108