2 altın madalya ile dünya şampiyonu oldu

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü mezunu Aslı Delibal, ülkemizde düzenlenen Ashihara Karate Dünya Şampiyonası’nda 2 altın madalya kazanarak dünya şampiyonu oldu.

07 Mart 2022 Pazartesi 17:42
2 altın madalya ile dünya şampiyonu oldu

Türkiye’de İlk defa yapılan Ashihara Karate Dünya Şampiyonası, Antalya’da birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne oldu

Şampiyonada milli takım adına kata ve kumite olarak iki farklı kategoride yarışan Aslı Delibal, iki altın madalya ile dünya şampiyonu olarak büyük bir başarının sahibi oldu.

Düzce Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, “Zorlu mücadeleler sonucunda rakiplerini geride bırakarak başarıya koşan mezun öğrencimiz Aslı Delibal’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

banner119
Son Güncelleme: 07.03.2022 18:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner57

banner56

banner108