Körfezliler sağlık yaşam yürüyüşünde buluştu

Körfez Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte sağlıklı yaşam yürüyüşlerini başlattı.

28 Mart 2022 Pazartesi 11:49
Körfezliler sağlık yaşam yürüyüşünde buluştu

Körfez Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte sağlıklı yaşam yürüyüşlerini başlattı.

Tütünçiftlik Sahilinde gerçekleştirilen yürüyüşe; Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Egzersiz hareketleri sonrası başlayan yürüyüş ile vatandaşlar Tütünçiftlik Sahilinden Derince Sahiline kadar yürüdü ve geri geldi. Hafta sonu havanın güzel olmasını fırsat bildiklerini belirten Başkan Söğüt, "Uzun zaman sonra vatandaşlarımızla birlikte yürümek, yürürken de sohbet etmek bizlere de iyi geldi" ifadelerini kullandı.

Yürüyüş sonrasında vatandaşlara çorba ikramında bulunuldu.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108