Miniklerden geri dönüşüm defilesi

Körfez Hereke Sümer İlkokulu öğrencileri, geri dönüşümle elde edilmiş kıyafetler tasarladı.

31 Mart 2022 Perşembe 12:35
Miniklerden geri dönüşüm defilesi

Körfez Hereke Sümer İlkokulu öğrencileri, geri dönüşümle elde edilmiş kıyafetler tasarladı.

Körfez Belediyesi ilçe genelindeki okullarda sıfır atık konusunda eğitimleri sürdürürken, Hereke Sümer İlkokulu öğrencileri de bu çerçevede farklı bir etkinliğe imza attı. Etkinliğe, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Sümer İlkokulu Müdürü Suat Yazan, veliler ve öğrenciler katıldı.

Hereke Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Hacer Özmen ve Lojistik Bölümü Öğrencileri tarafından tasarlanan proje çerçevesinde çocuklarda çevre ve enerji farkındalığı oluşturmak hedeflendi. Proje çerçevesinde çocuklar tamamen geri dönüştürülebilir ürünlerle tasarlanan kostümlerle podyuma çıktı.

Çocukların kostümlerle renklendirdiği etkinlikte ayrıca oluşturulan serginin de açılışı gerçekleştirildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108