AK Parti’ye katılımlar sürüyor

AK Parti Kırşehir Teşkilatına; Deva Partisi ve İYİ Parti’den katılanlara İl Başkanı Seher Ünsal tarafından parti rozeti takıldı.

08 Mart 2022 Salı 14:02
AK Parti’ye katılımlar sürüyor

Akçakent meclis üyesi İYİ Partili Yusuf Kaya ve Deva Partisi İlçe Başkanı Ali Sevinç, AK Parti Kırşehir teşkilatına düzenlenen törenle katıldı.

Düzenlenen törene İl Başkanı Seher Ünsal, İlçe Başkanı Ali Demir, Milletvekili Mustafa Kendirli ve parti yöneticileri katıldı.

Rozet takma töreninde konuşan İl Başkanı Ünsal; “AK Parti büyük bir aile; toplumun her kesiminden, her görüşten insanlara da kapılarını sonuna kadar açmakta. Milletin partisi olan ve düşünce ayrımı gözetmeksizin çalışmalar yürüten Türkiye’nin en büyük siyasi partisine yeni üyeler katıyor olmak da bizleri mutlu kılıyor. Hep birlikte 2023 ve 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Milletvekili Mustafa Kendirli de partiye katılımların onur verici olduğunu belirtti. Geçtiğimiz günlerde de AK Parti’ye CHP Kaman İlçe meclis üyeleri katılım göstermişti.

banner119
Son Güncelleme: 08.03.2022 20:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108