Kestel'de çaldıkları hayvanları satarken yakalandılar

Bursa'nın Kestel ilçesinde ahırdan 6 büyükbaş hayvan çalan 3 şahıs, hayvanları satmaya çalışırken jandarma ekipleri kıskıvrak yakaladı.

22 Aralık 2021 Çarşamba 23:35
Kestel'de çaldıkları hayvanları satarken yakalandılar

Olay, Kestel ilçesi Erdoğan Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 3 şüpheli şahıs ahırda bulunan 6 büyükbaş hayvan çalarak kayıplara karıştı. Hayvanların sahibi olan M.E.Ö. jandarma ekiplerine ihbarda bulundu.

İhbar üzerine harekete geçen Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ekipleri yapılan araştırmalara sonucunda 6 büyükbaş hayvanların Mudanya ilçesi Orhaniye Mahallesinde bulunan S.İ. isimli kişiye tanesi 5 bin 900 TL'den satılacaklarını tespit etti.

Daha sonra ekipler büyükbaş hayvanları satacakları anda 3 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

6 büyükbaş hayvan ise sahibi M.E.Ö'ye teslim edildi. 3 şüpheli ise jandarma karakolunda ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108