Bütün paralarını telefon dolandırıcılarına kaptırdılar

Bursa’da telefon dolandırıcıları iki vatandaşı daha mağdur etti.

19 Kasım 2016 Cumartesi 15:55
Bütün paralarını telefon dolandırıcılarına kaptırdılar

Kestel ilçesinde oturan M.P'yi arayan dolandırıcılar, 15 bin 150 lirasını bankaya yatırmasını istedi. Telefondaki dolandırıcının anlattıklarına inana M.P, cebindeki son kuruşa kadar bütün parasını verilen hesaba yatırdı. Daha sonra dolandırıldığını anlayan M.P, karakola giderek şikayetçi oldu.

Gemlik'te T.E.’yi arayan başka bir dolandırıcı ise, kendisinden 2004 yılından beri sigorta adı altında 700 lira kesildiğini söyledi. Bu paranın iadesi için verilen hesaba para yatırması gerektiğini belirten dolandırıcıya inana T.E., PTT şubesine giderek cebindeki 780 lirayı yatırdı. Daha sonra kendisini arayan kişiye ulaşamayan T.E., dolandırıldığını anlayarak polise başvurdu.

Yaşana iki olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108