Bursa'da Tarihi Hamamda Zehirlenen 1 Kişi Öldü

Bursa'nın Kestel ilçesinde hizmet veren 'Tarihi Şifa Hamamı''nda meydana geldiği öğrenilen olayda, hamamın içersini ısıtmak için kullanılan kmür sobasından çıkan gazdan 4 kişi zehirlendi.

16 Aralık 2018 Pazar 18:43
Bursa'da Tarihi Hamamda Zehirlenen 1 Kişi Öldü

Bursa'da Kestel ilçesi Vani Mehmet Mahallesi'nde bulunan Tarihi Şifa Hamamı'nda yıkanmaya gidenlerden aralarında bir operatör doktorunda bulunduğu belirtilen 4 kişi içerisini ısıtmak için kullanıldığı öğrenilen kömür sobasından çıkan karbonmonoksit gazı'ndan etkilenerek zehirlendiler.

Edinilen bilgiye göre hamamın suyunu ve içersini sısıtmak amacıyla kullanılan kömür sobasından çıkan dumanlar lodosun etkisiyle hamamın içersine doldu ve hamamda bulunan 4 kişiyi zehirledi. Hamam görevlisi tarafından yerde baygın halde bulunan 4 kişi olay yerine çağırılan 112 sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan şahıslardan ve Kestel ilçesinde esnaf olduğu öğrenilen H.D. yapılan bütün müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği ve diğer yaralılardan O.O. isimli şahsında durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Olayda hayatını kaybeden H.D.'nin cenazesi otopsisi yapılmak üzre Bursa Adli Tıp morguna götürülürken, polis ekiplerinin olayla ilgili olarak hamamda tahkikat başlattıkları belirtildi.

Olayla ilgili olarak açıklama yapan Kestel Kaymakamı Ahmet Karakaya olayın, "Şu anda gaz zehirlenmesi olarak görülüyor ama sebepler araştırıldığını, Yaralı olan vatandaşları kurtarmak için doktorlar gereken müdahaleyi yaptıklarını belirtirken, Temennimiz onların sağlığına hemen kavuşmasının ve Emniyet güçlerimiz gerekli olan incelemelerine devam ettiklerini söyledi''.

Kaymakam Ahmet Karakaya olayda zehirlenen Doktorun durumu ciddi. ''Onun da tedavisi sürüyor" ifadesini kullandı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108