Keles'te içme suyu projesine başlandı

Keles ilçesine bağlı Issızören Mahallesinde yapılacak içme suyu projesine başlandı.

12 Nisan 2017 Çarşamba 15:21
Keles'te içme suyu projesine başlandı

Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, AA muhabirine konuya ilişkin yaptığı açıklamada, içme suyu altyapısını yenilemek için ihaleyi alan firmanın çalışmalarına başladığını söyledi.

Daha önce isteyip de gerçekleştirilemeyen konularda Bursa Büyükşehir Belediyesi ve ilgili birimlerin ilçe belediyelerine yardımcı olduğunu belirten Teke, "Bu sebeple tüm Mahallelerimizin eksiklerini tespit ettik. Zaman içerisinde tüm sorunlarımızın çözüleceğine inanıyorum." dedi.

Issızören Muhtarı Yüksel Oruç da çalışmalar bitince Mahalle halkının daha iyi ve kesintisiz içme suyuna sahip olacağını ifade etti.

AA

banner119
Son Güncelleme: 12.04.2017 15:25
Anahtar Kelimeler:
Keles Belediye Başkanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108