Karacabey’in Şehir İçi Yolları Yenileniyor

İlçede son dönemde, 40 yıllık eskimiş altyapının yenilenmesi adına 200 milyonluk bir altyapı yatırım atağına geçen Bursa Büyükşehir ve Karacabey İlçe belediyeleri, üst yapının da yenilenmesi adına yollardaki bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

12 Mayıs 2017 Cuma 11:11
Karacabey’in Şehir İçi Yolları Yenileniyor

Kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu şebeke çalışmalarının tüm hızıyla sürdürüldüğü Karacabey’de, yoğun kış şartlarından olumsuz etkilenen kent içindeki yolların da yeniden modern bir görünüme kazandırılması adına, ilçenin hemen her yerinde asfalt yenileme çalışmalarına imza atılıyor.
 
Modern Kent Hedefi Doğrultusunda Çalışmalarımız Sürecek
 

Asfaltlama çalışmalarının sürdüğü Esentepe Mahallesi’ne giderek, çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ali Özkan, kentin çağdaş bir görünüme kavuşturulması adına, birden fazla ekiple çalışmalarını sürdürdüklerini aktardı.

Yollardaki bakım ve yenileme çalışmalarının tüm hızıyla süreceğini belirten Başkan Ali Özkan, ilçede son dönemde gerçekleştirilen yatırımların vatandaşlar tarafından da büyük memnuniyetle karşılandığını dile getirerek, ‘Modern ve müreffeh kent’ hedefi doğrultusunda kararlı adımlarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108