Karacabey’de İstanbul’un Fethi Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

İstanbul’un Fethi, önceki gün ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Karacabey’de de surlara ilk Türk bayrağını diken Uluabatlı Hasan’ın köyü Uluabat’ta, fetih dolayısıyla birtakım etkinlikler yapıldı.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 12:22
Karacabey’de İstanbul’un Fethi Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Düzenlenen etkinlikler;Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Jandarma Komutanı Binbaşı Erdal Özköroğlu, Belediye Başkanı Ali Özkan, siyasi parti temsilcileri ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

İlk olarak muhtarlık ve belediye tarafından hazırlanan çelenk Uluabatlı Hasan Anıtına koyuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ise cami bahçesinde verilen iftar yemeğine geçildi.

Gerçekleşen iftar yemeğinde yüzlerce vatandaş protokol üyeleri ile birlikte orucunu bozdu.

Kahramanlarımızı Rahmetle Yâd Ediyorum

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalarını yapan Belediye Başkanı Ali Özkan,“Böylesine yiğit bir askerin hemşerisi olmak bizler için ayrıca gurur verici. O mübarek günün kahramanlarını rahmetle yâd ediyorum.

Böyle güzel bir kahramanın vesilesi ile orucumuzu sizlerle açacağımız için de son derece mutluyuz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Mehteran gösterisi ile anma programı son buldu.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108