Başkan Özkan, Teravih Namazı Sonrası Eskikarağaç Sakinleriyle Buluştu

Ramazan ayı münasebetiyle, teravih namazını her akşam ilçedeki farklı bir camide kılan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, namaz sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek demahallelerin talep ve beklentilerini dinlemeye devam ediyor.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 12:29
Başkan Özkan, Teravih Namazı Sonrası Eskikarağaç Sakinleriyle Buluştu

Başkan Ali Özkan, bu kapsamda önceki akşam teravih namazı içinEskikaraağaç Mahallesi Camii’ne gitti.

Eskikaarağaç Leylek Köyü’nde namazın ardından, köy halkıyla sohbet eden Başkan Özkan, çalışmalar hakkında çevre sakinleriyle fikir alışverişinde bulundu.

Teravih Namazı sonrası mahalle sakinleriyle çay bahçesinde bir araya gelen Özkan, muhtar ve vatandaşlarla mahalledeki yatırımlar ve ihtiyaçlar konusunda fikir alışverişinde bulundu.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108