Karacabey’de dönüşüm yeni yılda da devam edecek

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yayınladığı yeni yıl kutlama mesajında; ‘2018 yılının tüm insanlık âlemine barış, huzur ve hayırlar getirmesi’ temennisinde bulundu.

03 Ocak 2018 Çarşamba 00:45
Karacabey’de dönüşüm yeni yılda da devam edecek

Hayata geçirilen kurumsal yeniden yapılanma çalışmaları sayesinde, belediyecilik adına köklü bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Başkan Ali Özkan; ‘modern kent Karacabey’ hedefi doğrultusunda bugüne kadar çok önemli mesafe kat ettiklerini söyledi.

Ortak akıl ve istişare ile Karacabey’i geleceğe taşıyacağız

Modern belediyecilik anlayışları gereği ortak akıl, uzlaşı, istişare ve diyaloğu temel alan bir çalışma stratejisi ile hizmet üretme peşinde olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Ali Özkan; “Birbirinden eşsiz, sayısız güzelliğe sahip Karacabey’imiz ve hemşerilerimiz, her şeyin en güzeline, en değerlisine layık. Bu hedefimiz doğrultusunda, son derece gayretli ve azimli çalışmalarımızı hız kesmeden, yeni yılda da sürdürme kararındayız. 2018 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa bir kez daha hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108