Bursa Karacabey'de Hafriyat Kamyonu Otomobille Çarpıştı

Bursa Karacabey'de kırmızı ışık ihlali yaptığı öğrenilen hafriyat kamyonu otomobille çarpıştı. Kazada otomobilde bulunanlardan 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

09 Ekim 2018 Salı 20:36
Bursa Karacabey'de Hafriyat Kamyonu Otomobille Çarpıştı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kırmızı ışık ihlali yaptığı belirtilen hafriyat kamyonu Karacabey Şehir Merkezi'ne ilerleyen otomobile çarptı. Karacabey Devlet Hastanesi Kavşağı'nda yaşanan kazada otomobilde bulunan bir kişi hafif şekilde, otomobil sürücüsü ise ağır şekilde yaralandı. Kaza sonrasında otomobilde sıkışan araç sürücüsü haber verilen ve kısa sürede olay yerine gelen itfaiye, sağlık ekipleri ve vatandaşlar tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansla Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan araç sürücüsünün durumunun ağır olduğu belirtildi. Ekipler kazayla ilgili olarak tahkikat başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108