Bursa'daki Uyuşturucu Operasyonunda 6 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Bursa Narkotik Şube Müdürlüğü Ekipleri Bursa'ya başka illerden uyuşturucu madde getireceği iddaa edilen bir şahsı düzenledikleri operasyonda 6 kilo esrarla birlikte yakaladılar.

09 Ekim 2018 Salı 20:58
Bursa'daki Uyuşturucu Operasyonunda 6 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Bursa'da uyuşturucu madde kullandıkları belirlenen ve ifadeleri alınan şahısların verdikleri bilgiler doğrultusunda Bursa'ya başka illerden yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceğini öğrenen Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, getirilecek uyuşturucu maddeyi taşıyacağı belirtilen şahsı izlemeye aldılar. Bursa'ya gelir gelmez ekipler tarafından gözaltına alınan şahısın evinde ve otomobilinde gerçekleştirilen aramalarda 6 kilo esrar ele geçirildi.

Ele geçirilen 6 kilo esrar maddesiyle gözaltına alınan şahıs emniyet müdürlüğüne götürüldü. Zanlı gerçekleştirilen işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

banner119
Anahtar Kelimeler:
BursaOperasyonEsrar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108