Başkan Ali Özkan, Hastane Ziyaretinde Kandil Simidi Dağıttı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kadir Gecesi münasebetiyleAk Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Can ile birlikte, hastanedeki hastaları ve yakınlarını ziyaret etti.

22 Haziran 2017 Perşembe 11:18
Başkan Ali Özkan, Hastane Ziyaretinde Kandil Simidi Dağıttı

Özkan ziyaretinde, önceki gün zor şartlarda olduğu için belediye imkânlarıyla hastaneye kaldırılan vehem doğum öncesi hem de doğum sonrasındaki süreçte, belediye yetkililerinin yakından ilgilendiği Afgan ailenin dünyaya gelen çocuklarıyla da bir araya geldi.

Hastanede bulunan vatandaşlara kandil simidi dağıtmayı da ihmal etmeyen Başkan Özkan,ziyarette vatandaşların Kadir Gecelerinin mübarek olmasını dilerken, onların sorunlarını dinledi ve tüm hastalara,acil şifalar dileklerinde bulundu.

Vatandaşlarımızın Her Anında Yanında Olmaya Özen Gösteriyoruz

Başkan Ali Özkan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Bizler, vatandaşımızın her anında yanında olmaya gayret ediyoruz. Cemiyetlerinde de acı günlerinde de yanlarında olmaya ayrı bir özen gösteriyoruz. O yüzden, aslında bizler için rutin olan hastane ziyaretini, bu kez Kadir Gecesi münasebetiyle yapalım istedik. Gidip orada şifa bekleyen hasta ve yakınlarıyla konuştuk. Elimizden geldiğince onlara moral verdik. İletmek istediklerini, öneri ve şikâyetlerini dinledik’’ dedi.

“Rahmet Kapıları Ardına Kadar Açık Olacak’’

Ayrıca Başkan Ali Özkan, Kadir Gecesi’nin İslam âlemi için önemine de vurgu yaparak, “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının artık son günlerindeyiz. Bugün, mübarek ramazanın en kutsal gecelerinden olan Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmamızın heyecanını yaşıyoruz. Bizleri bu günlere ulaştıran Rabbimize binlerce kez şükürler olsun. Cenab-ı Allah’ın ayeti kerimeyle, ‘Bin aydan daha hayırlı’ olarak insanlığa müjdelediği bu mübarek gecede, rahmet ve mağfiret kapıları ardına kadar açık olacak’’ şeklinde konuştu.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108