İznik'li Esnaflar Dolar Kurlarına Tepkili

İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Tekin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Müjdat Arabacı ile birlikte İstanbul kapı esnafını ziyaret etti.

13 Ağustos 2018 Pazartesi 17:57
İznik'li Esnaflar Dolar Kurlarına Tepkili

Doların son haftalarda Türk Lirası karşısında yüksek değerlere ulaşmasını İznikli esnaflar da yakından takip ettiklerini dış güçlerin oyunlarına gelmeyecekleri belirttiler.  Allah'ın İzniyle Birlik ve Beraberlik içersinde bu günleri de atlatacağız diyen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da " İstanbul kapı esnaflarını tek tek ziyaret ederek esnaflarla fikir alış verişinde bulunduk. Esnaflarımızın sağduyulu duruşları, dış güçler tarafından ekonomik baskıya karşı bir ve beraber oldukları belirtmeleri bizleri güçlendirdi. Bizler Türk Milleti olarak hiçbir zaman boyunduruğa gelmedik. Dolara ve boyunduruğa karşı bir ve beraber olup dik duracağız. Tüm esnaf kardeşlerimizi kutluyorum. İnşallah hep birlikte güçlü ve beraber olacağız" dedi.

Çiloğlu Sanayi ve Ticaretin Sahibi Abdullah Çiloğlu yaptığı açıklama da" İthal ürünler satıyorum. Geçtiğimiz günlerde bir firma ile sorun yaşadım. O firmaya da tepkimi koydum. Siz 16 yıldan beri Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin tüm imkanlarını kullandınız. 2000 yılı öncesi 30 günlük vadelerle ürün satabiliyordun. 16 yıldır ise yaşanan istikrar sayesinde ürünleri daha rahat satabiliyordun. Bizlerde aynı rahatlığı yaşadık. Ama bu günde döviz kurları karşısında bizlerde güçlü,bir ve beraber olmalıyız. Biz her zaman Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin yanındayız " dedi.

İstanbul kapı Esnafları tek tek ziyaret ederek esnaflarla hasbıhal edilerek, son günlerde yaşanan döviz kurları değerlendirildi.Esnaflar Allah'a şükürler olsun herhangi bir sıkıntımız yok diyerek cevap verdiler.

İZNİK BLD

banner119
Anahtar Kelimeler:
Iznik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108