İznik'in yeni ahi şehri Sicilya'dan

2018 yılı Mart ayı Meclis Toplantısı İznik Belediye Başkanı Osman Sargın başkanlığında Gençlik ve Kültür Merkezi’nde bulunan salonda gerçekleşti. Toplantıda Sicilya’nın seramik şehri Santo Stefano Dı Camastra ile İznik’in kardeş şehir olması karara bağlandı.

08 Mart 2018 Perşembe 21:01
İznik'in yeni ahi şehri Sicilya'dan

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açılış konuşmasında “Değerli meclis üyeleri, sevgili mesai arkadaşlarım. Bir meclisimizde daha sizlerle birlikteyiz. Bizler burada hep birlikte aldığımız kararlar ile ilçemizde bir çok irili ufaklı yatırımlara imza attık. İlçemizi hak ettiği konuma getirmek için birlikte kararlar aldık. İnşallah bundan sonrada ilçemizin ve hemşerilerimizin ihtiyaçlarına dönük kararları yine burada hep birlikte almaya devam edeceğiz. Ben bu vesile ile tüm meclis üyelerimize çalışmaları, destekleri için teşekkür ediyorum.2018 yılı içerisinde de alacağımız kararların ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

15 Gündem Maddesi ile toplanan mecliste ilk olarak Şubat 2018 ayına ait meclis toplantısında alınan kararların özetleri onaylandı.

Toplantının ikinci gündem maddesi olan İznik ile İtalya’nın Sicilya bölgesinde yer alan seramik kenti Santo Stefano Dı Camastra şehrinin kardeş şehir olmasını görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Meclise gönderilen dilekçeler ve raporlar incelenmek üzere ilgili komisyonlara havale edilirken, bir sonraki meclis toplantısının 3 Nisan 2018 tarihinde saat 15.00’da gerçekleştirilmesi oy birliği ile kabul edildi.

İZNİK BLD

banner119
Son Güncelleme: 20.07.2018 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108