Afrin'den selam gönderen mehmetçiğin ailesini Başkan Taban ziyaret etti

Afrin’den İnegöl Belediyesi personeli ve Belediye Başkanına selam gönderen Uzman Çavuş Erdem Koçak’ın İnegöl’deki ailesini, Belediye Başkanı Alper Taban ziyaret etti.

08 Mart 2018 Perşembe 21:05
Afrin'den selam gönderen mehmetçiğin ailesini Başkan Taban ziyaret etti

Ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak adına Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı sırasında, İnegöllü Jandarma Özel Harekatta görevli Uzman Çavuş Erdem Koçak’ın paylaştığı duvar yazısı, dün ilçe gündeminde önemli yer tutmuştu. Duvara yazdığı “Afrin’den İnegöl Belediyesi tüm çalışanları ve Belediye Başkanına selam olsun” mesajı ile fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Erdem Koçak’ın bu jestine, Belediye Başkanı Alper Taban’da sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla karşılık vermişti.

“SELAMLARIN EN GÜZELİNİ AFRİN’DEN ALDIK”

Sosyal medya hesabından; “Ve aleykümselam yiğit. Selamların en güzelini İnegöllü Erdem Koçak kardeşimizden, Afrin’den aldık. Rabbim sizleri muhafaza eylesin. Allah yar ve yardımcınız olsun” mesajını yayınlayan Başkan Taban, aynı günün akşamı Jandarma Uzman Çavuş Erdem Koçak’ın İnegöl’de ikamet eden ailesini de evinde ziyaret etti.

BAŞKAN TABAN’DAN KOÇAK AİLESİNE ZİYARET

Başkan Taban’ın Koçak ailesine gerçekleştirdiği ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan’da katıldı. Taban ve Ersan’ı Uzman Çavuş Erdem Koçak’ın babası Aydın Koçak ile annesi, ablası, eniştesi ve kız kardeşi karşıladı. Ziyaret sırasında aileyle birlikte çekilen fotoğraflar, Başkan Taban tarafından Afrin’de görev yapan Erdem Koçak’a gönderildi.

SELAM OLSUN TÜM YİĞİTLERE

Ziyarete ilişkin bir açıklama da yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bizlere Afrin’den gönderdiği fotoğraf ile selam eden Erdem Koçak kardeşimizin ailesini ziyaret ettik. Bizde kardeşimize baba ocağından aile fotoğrafı gönderdik. Selam olsun Erdem kardeşimize ve tüm yiğitlere” dedi.

İNEGÖL BLD

banner119
Son Güncelleme: 08.03.2018 22:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108