Bursa'lı İmam'a Büyük Şok! Tam 105 BİN TL

Bursa'da imamlık yapan bir şahıs son zamanların popüler dolandırıcılık tekniklerinden olan telefon dolandırıcılarına 105 bin lirasını kaptırdı.

01 Eylül 2018 Cumartesi 17:58
Bursa'lı İmam'a Büyük Şok! Tam 105 BİN TL

İznik'in Müşküle köyünde imamlık yapan 53 yaşındaki Ali Y. telefon dolandırıcılarına 105 bin TL parasını kaptırdı.

Dolandırıcıların Bursa'da imamların katılacağı konusunda bir yalan söyleyen telefon dolandırıcıları, yalanlarının ortaya çıkmaması için öncelikle İznik Diyanet yetkililerini arayarak yalanlarını onlarada söylediler.

Dolandırıcılar İznik Diyanet yetkililerine Ali Y. isimli imamında Bursa'daki toplantıya katılması gerektiğini belirttiler.

Haberi alan İznik İlçesi Müşküle Köyü İmam'ı Ali Y. otomobiline binerek Bursa'ya doğru hareket etti. Yolda dolandırıcılar tarafında aranıp hesabının terör örgütünün eline geçtiğini söyleyen dolandırıcılar İnegöl'e gitmesi gerektiğini belirttiler. Aldığı haberler teleşa kapılan 53 yaşındaki imam telefonunu kapatmadı ve bankaya giderek hesabında bulunan 105 bin TL'yi çekerek dolandırıcıların hesabına yatırdı.

Olay sonrasında dolandırıldığını anlayam Ali Y. Jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108