Bursa İznik'te Zeytin Ağacından Düşen Adam Öldü

Bursa İznik ilçesinde meydana gelen olayda, zeytin toplamak için çıktığı zeytin ağacından düşen 55 yaşındaki evli ve 1 çocuk babası çiftçi hayatı kaybetti.

19 Ekim 2018 Cuma 17:30
Bursa İznik'te Zeytin Ağacından Düşen Adam Öldü

Bursa'nın İznik ilçesi Müşküle Köyünde Mahallesi'nde yaşanan olayda, 55 yaşındaki A.K. tarlasında bulunan zeytin ağaçlarından zeytin toplamak için ağaca çıktı. Çıktığı zeytin ağacından dengesini kaybederek düşen yaşlı adam İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan bütün müdahelelere rağmen 55 yaşındaki çiftçi hayatını kaybetti.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108