Bursa Narkotik Polisi'nden Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

Bursa'da Narkotik Polisleri uyuşturucu tacirlerine fırsat vermiyor. Aldıkları bir ihbarı değerlendiren Narkotik Ekipleri 3 kişiyi gözlatına aldılar.

19 Ekim 2018 Cuma 17:41
Bursa Narkotik Polisi'nden Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

Bursa'da uyuşturucu madde ticareti konusunda aldıkları her ihbarı değerlendiren Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu kullanan 5 şahısın yapılan sorgulamasında verdikleri bilgiler doğrultusunda yaptıkları operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen 3 kişiyi gözaltına aldılar.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gözaltına aldıkları zanlıların işyeri ev, ve araçlarında gerçekleştirdikleri aramalarda 120 gram metamfetamin, 2 adet hassas terazi, uyuşturucu paketleme ve kullanmaya yaradığı öğrenilen aparat ve malzemeler ele geçirdiler.

Zanlılar Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiler.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108