Bursa'da Okullarda Uyuşturucu ve Hap Satmaya Çalışırken Yakalandılar

Bursa'da okul çevrelerinde uyuşturucu madde ve hap satmaya çalıştıkları belirlenen 10 şahıs yakalandı. Okulların çevrelerinde uyuşturucu hap satmaya çalışan zanlıların üzerinden çok sayıda uyuşturucu madde çıktı.

17 Eylül 2018 Pazartesi 17:57
Bursa'da Okullarda Uyuşturucu ve Hap Satmaya Çalışırken Yakalandılar

2018-2019 öğretim yılının ilk gününde uyuşturucu satıcıları okulların çevresinde uyuşturucu madde ve hap satmaya çalırken Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanan zanlıların ev, işyeri ve üzerlerinde yapılan aramalarda satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ekiplerin gerçekleştirdikleri baskında yakalanan şahısların üzerinde, işyerinde ve yapılan aramalarda ele geçirilen uyuşturucu madde ve malzemeler şu şekilde;

476 adet ecstasy tablet, 68 gram sentetik kannabinoid, 17 gram metamfetamin, 2 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca, uyuşturucu madde kullanmaya ve paketlemede kullanılan aparatlar.

Yakalanan şahısların geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bir operasyonda yakalanan kişilerle birlikte çalıştıkları belirtilirken, adliyeye sevk edilen şahıslardan biri çekim yapan gazetecilere sözlü saldırıda bulundu.

banner119
Son Güncelleme: 17.09.2018 18:24
Anahtar Kelimeler:
BursaUyuşturucu Hap
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108