Bursa'da Metro Seferleri'ne Yeni Düzenleme

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Mudanya kavşak bağlantı çalışması kapsamında 28 Eylül 2018 Cuma (BUGÜN) gecesi Acemler Metro kavşağında beton tabya montajı yapılacaktır.

28 Eylül 2018 Cuma 20:45
Bursa'da Metro Seferleri'ne Yeni Düzenleme

Montaj sebebiyle Kestel-Nilüfer metro hattının Şehreküstü ve Nilüfer istasyonu arası ile kuzey Emek hattının Şehreküstü ile Emek arasında saat 24:00’dan sonra Metro seferlerine geçici olarak kapatılacaktır. Bu hatta seyahat eden Metro yolcuları Nilüfer ve Şehreküstü istasyonlarından çift yönlü olarak ücretsiz otobüslerle taşınarak, yine Metro hattına ulaştırılacakken, Metro seferleri 29 Eylül Cumartesi sabah normal seferlerine devam edecektir.

Bu kapatmadan etkilenecek olan  metronun son seferlerini kullanan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için seyahatlerini bu plana göre yapmaları önemle rica olunur, açıklaması yapıldı.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108