Kaza Yerinden Geçen Anne Oğlunu Yerde Görünce Şoka Girdi

Bursa İnegöl'de yaşnan kazada motorsikletiyle önce otomobille çarpışıp sonrada park halindeki bir kamyonun altına giren 18 yaşındaki genç yaralandı.

25 Eylül 2018 Salı 23:09
Kaza Yerinden Geçen Anne Oğlunu Yerde Görünce Şoka Girdi

Bursa'nın İnegöl ilçesi Osmanbey Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 18 yaşındaki motorsiklet sürücüsü genç önce bir otomobille çarpıştı sonrada yol kenarında park halinde olan bir kamyonun altına girdi. tesadüfen olay yerinden geçen anne yerde yatan yaralının oğlu olduğunu fark edince şoka girdi. Yerde yatan ve ambulansın gelmesini bekleyen motorsiklet sürücüsü genç annesine merak etme iyiyim dedi.

Olay yerine çağırılan ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç tedavi altına alındı. Ekipler olayla ilgili olarak soruşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108